Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

A Backstreet Boys kamionja balesetezett az M1-es autópályán 

Valószínűsíthető, hogy a sofőr elaludt vezetés közben. 

...svg content...Fotó: Kevin Richardson, Brian Littrell, A.J. McLean, Howie Dorough és Nick Carter az amerikai Backstreet Boys együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 25-én. MTI/Mohai Balázs
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Csütörtök reggel egy ír rendszámú nyergesvontató szakította át az M1-es autópálya szalagkorlátját, miután letért az útról. 

baleset-info.hu úgy tudja, hogy a kamion a Backstreet Boys hangtechnikáját szállította,  amikor 169-es km-szelvénynél letért az útról, átszakította a kerítést, majd a mezőn állt meg. Azt írják, a sofőr valószínűleg elaludt vezetés közben. Személyi sérülésről egyelőre nincs információ. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A kamion a koncertfelszerelést fuvarozta, miután az együttes a Papp László Sportarénában rendezett nagyszabású bulit a DNA World Tour keretében. 

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.