Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Újabb fehérneműs fotókon csillog Jennifer Lopez

Jennifer Lopez maga a sztárság, az elegancia, a divat, és minden, ami csak a csillogásról szól, akár fehérneműben, akár egy lengébb öltözékben.

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő sajtótájékoztatót tart kolumbiai pályatársa, Shakira részvételével Miamiban 2020. január 30-án. A két popénekes az idei sztárfellépője az Egyesült Államok profi amerikaifutball-ligájának (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében tartandó játékszünetnek. Az NFL 54. szezonjának nagydöntőjében a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers együttese lép pályára Miamiban február 2-án. MTI/AP/David J. Phillip
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jennifer Lopez sokak nagy kedvence, és egy olyan világsztár, aki generációtól független. Tökéletesen találta meg az összhangot a saját és a fiatalabb korosztályával, amit nem sokan mondhatnak el magukról.

Általában azokat a hírességeket kevesebben követik a közösségi médiában, akik totálisan más korszakban nőttek fel. JLO ennek ellenére lassan 230 milliós követőtábort tudhat a neve mellett az Instagramon. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Imádják a fiatalok, igyekeznek őt másolni, főként a stílusában, ami nagyon egyedi. Szerencsés, mert nemcsak a hangja miatt szeretik a személyiségét, hanem többek között a színészi képességei okán is.

Emellett a modellpályafutásáról sem feledkezhetünk meg, hiszen rendkívül látványosan mutat a róla készült fotókon. Benne van a női erő, és olyan energiákat mozgat meg, mint amire csak kevesen képesek.

Újabb fehérneműs fotókat osztott meg magáról, miközben az Intimissimi különleges darabáját viseli. A szimbiózis most is tökéletes, Jennifer Lopez pedig egyszerűen csak utánozhatatlan és kivételes.

Még több bulvár: Máris szakított Csuti és Szorcsik Viki?

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.