18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Gergő gazda szerint Molnár Nini nyomta a fenekét hozzá, úgy aludtak el

Ennek ellenére semmi nem történt, és nagyon csalódott volt, hogy ennyire benézte a dolgot, amiről Curtiséknek mesélt másnap reggel.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gergő a furcsa éjszaka után félt attól, hogy a nagy „pofon” után hogyan fog beszélni a többiekkel, akik természetesen kíváncsiak voltak, mi történt közte és Nini között. Emiatt is sajnálja, hogy a csacsi már nincs a táborban, mert mellette úgy érezhette volna, hogy megnyugszik a lelke.

„Én komolyan beleéltem magam, jól éreztem magam vele, és tényleg úgy éreztem, hogy minden tökéletes. Ezzel a pofonnal tényleg most elástam magamat, pár napig biztosan nyomai lesznek bennem. Nagyon nehéz lesz feldolgoznom ezt.” – ismerte el. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Curtisék előtt mesélte, hogy nagyon csúnyán benézte az estét. „Azt hitted, hogy akar valamit?” – tette fel a kérdést a rapper, aki ekkor tudta meg, hogy Nini a boltból vitt neki egy óvszert, ráadásul félreérthető módon is beszélt.

„Tudod, mi a furcsa? Úgy alszunk el, hogy nyomja a seggét így alulról.” – mesélte Gergő, hozzátéve, hogy átölelték egymást, és Nini puszilgatta a nyakát. „Nagyon csúnyán benéztem.” Curtis szerint ez nem volt szép dolog Ninitől, és úgy érzik, csak húzza Gergő agyát, aki már kicsit érzelmileg is benne van a dologban. „Előtte még nem égtem be így.”

Ádám megjegyezte, két hete „pettingelnek”, és azt kellene mondania Gergőnek, hogy innentől kezdve nem alszanak együtt. A gazda direkt el is fordult éjjel, mert nem akart még inkább összetörni, majd röviddel ezután a nézők kiszavazták Ninit a játékból.

Még több bulvár: Kulcsár Edina felkapta a vizet, G.w.M. „ki akarja csinálni” a játékban Varga Viktort

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.