Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Párharc: Tücsi nagyon ideges lett, így még nem láthattuk (videó)

Nem mindenkinek szimpatikus Tücsi karaktere, aki nehezen viselte a vereséget, minden az arcára volt írva, de a Párharc már csak ilyen.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódik a celebek harca a Párharcban, de ezúttal is Varga Viktorék voltak a jobbak, ami nagyon rossz hír G.w.M. csapatának. Egymás után veszítik el a játékokat, és ez nemcsak lelkileg, illetve mentálisan jelent rosszat.

Hamarosan párbajozni fognak, és mivel az ellenfél volt a jobb, kényelmes helyzetből várhatják a folytatást. Ezzel szemben Kulcsár Edináéknak van miért izgulniuk, és ha nem kapcsolnak feljebb, hamar véget érhet számukra a játék. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Tücsi nagyon határozottan állt oda a helyesírási verseny rajtjához, ám hiába. Edinához hasonlóan ő sem tudta legyőzni Monoki Lehelt, aki köszönte a lehetőséget, és ezzel megszerezte a győzelmet a csapatának.

Stohl András diktált, és a szöveget csak helyesen be kellett gépelniük a sztároknak. Ennyi volt a feladatuk, nem több, ami egyszerűnek tűnhetett, ám stresszhelyzetben megint másképpen működik az agy.

Curtis nem beszél Majkával, szerinte ki sem kellett volna békülniük

Tücsi elismerte, ideges a vereség miatt, miután az csak egyetlen egy vesszőn múlott. Lehel élvezte a csatát, szerinte az ellenfele ügyes volt, ám ez láthatóan nemigazán hatotta meg, csak a vereségre tudott gondolni.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.