Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,19 Ft
Font
453,37 Ft
Bitcoin
61,616 $

Napi szürreál: egy nő „egy szellemmel fog összeházasodni”

Sok furcsaság kering manapság az interneten, ám ez a történet ténylegesen meghökkentő: interjút készítettek egy nővel, aki állítja, „egy szellemmel fog összeházasodni”.

Fotó: Unsplash/Šimom Caban
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Szürreális jelenetek zajlottak a This Morning stúdiójában, ahová meghívtak egy leendő menyasszonyt, akit állítása szerint egy szellem készül feleségül venni – sőt, a műsorvezetők legnagyobb meglepetésére a „szellem” még meg is zavarta az adást.

Az énekes és dalszerző Brocarde állítása szerint tavaly találkozott először szellem vőlegényével, Edwardóval, amikor az elhunyt férfi szelleme meglepetésszerűen felbukkant otthonában. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

A nő azt mondja, sikeresen felvette a kapcsolatot a szellemmel, aki állítása szerint egy viktoriánus katona volt, idén halloweenkor pedig közös döntésük alapján egy kísérteties szertartás keretében „hivatalosan” is összekötik életüket.

A menyasszony október 31-én meg is jelent a This Morning műsorban, hogy a műsorvezetőkkel, Holly-val és Phillel a közelgő nászról beszélgessenek, akik halloween alkalmából jelmezt öltöttek.

Amikor Holly épp akkor beszélt, hogy hogyan is alakult ki a kapcsolat Brocarde és Edwardo között, a nő hirtelen félbeszakította, ás látszólag riadtan felkapta a fejét. Mivel a nő ijedtsége láttán a műsorvezetők is egy pillanatra megriadtak, végül Brocarde közölte:

„Itt van.”

Brocarde ekkor elkezdett mutogatni, mire a műsorvezetők vették a lapot, és úgy tettek, mintha ők is a szellemet keresnék a stúdióban – Brocarde végül rámutatott egy pontra, és feltette az 50 milliós kérdést: „Ti nem látjátok őt?”.

Spoiler alert: a műsorvezetők nem látták a szellemet, ahogyan a nézők sem.