Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,07 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,31 Ft
Bitcoin
63,645 $

Megan Fox mellerős szettjétől bárki zavarba esne (fotók)

A világhírű színésznő és modell nem éppen arról híres, hogy visszafogott lenne, ám ez mégis nagyon jól áll neki.

Fotó: Instagram/Megan Fox
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Megan Fox még mindig csak 36 esztendős, és évről évre vonzóbbá válik a karaktere. A háromgyermekes édesanya 2001 óta aktív a szakmában, tehát nagyon fiatalon vágott neki ennek a különleges útnak.

Voltak nehezebb időszakai, de mindig ki tudott kerülni ezekből a mélypontokból, és jelenleg nagyon boldog. Nemcsak modellként, hanem színésznőként is világhírű lett, férfiak milliói vannak érte oda. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Nem csoda, mert a megközelíthetetlen karakter formásabb, mint bárki. Ráadásul nagyon jól hozza ezt a szexi vonalat, mintha csak tűzben született volna. Rá aztán nehezen lehetne azt mondani, hogy visszafogott lenne.

Nyilván ez részben a kameráknak is szól, de egyúttal csak úgy dől belőle az erotika, és az ahhoz köthető energiák. Nehéz lenne nála vonzóbb karaktert találni a hírességek között, abszolúte ott van a legjobbak között.

Vajna Timi fenékformája láttán kifogytunk a szavakból (videó)

Nem is oly rég egy hossza kapcsolata ért véget, de azóta újra szerelmes, amivel nem mindenki ért egyet. Ugyanakkor ő boldog, és mint azt alább láthatjátok, nincs gondja az önbizalommal, finoman fogalmazva sem.

Újabb részletek szivárogtak ki a PS5 Pro kapcsán

Újabb infómorzsák láttak napvilágot a PS5 Pro sepcifikációi kapcsán.

400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.