Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
70,012 $

Dobrev Klárát sokan kérdezték, most elmondta 

A DK árnyékkormányának miniszterelnöke 12 éve lát kegyetlen nemtörődömséget, szociális érzéketlenséget. 

...svg content...Fotó: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának vezetõje beszédet mond a párt XII. kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2022. október 29-én. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Dobrev Klára azt állítja a közösségi oldalán, hogy sokan kíváncsiak arra, hogy mégis miért hozta létra az árnyékkormány a rezsimentő alapot. 

A DK folyamatosan támadta a választási kampány alatt a kormány rezsicsökkentési módszereit, a teljes ellenzékkel együtt, most azonban petíciót akarnak írni, aláírásokat gyűjtenek, Dobrev Klára pedig ír

„Sokan kérdezitek, hogy miért hoztuk létre az Árnyékkormány Rezsimentő Alapját. Röviden azért, mert elsősorban emberek vagyunk. A legnagyobb erősségünk, hogy meg tudjuk fogni egymás kezét és képesek vagyunk odafordulni a legnagyobb bajban lévőkhöz.

12 éve látjuk azt a kegyetlen nemtörődömséget, szociális érzéketlenséget, amelyet az Orbán-kormány képvisel. Csakhogy 12 éve nem volt olyan társadalmi katasztrófa, ami a rezsiválság kapcsán épp most bontakozik ki. Évtizedek óta nem láttunk olyat, hogy családok tízezreinek arról fog szólni a karácsony, hogy vagy fűtenek, vagy vacsora kerül az asztalra.

Ha meg akarjuk védeni a leginkább rászoruló embereket ettől a rezsikatasztrófától akkor szükség van rendhagyó döntésekre. Mert hiszünk benne, hogy egymásra odafigyelve, egy erős, hatékony, az emberekkel törődő államot építhetünk. Ez a mi alternatívánk, az Árnyékkormány ezért dolgozik” – közölte. 

Verőcei hajótragédia: panaszt tett a gyanúsítás ellen a szállodahajó kapitánya

A cseh férfit bűnügyi felügyeletbe küldené az ügyészség.

Megújult Vlagyimir Putyin elnöki autója

A hatalmas luxusautót a tavaly a Toyotától megvásárolt szentpétervári üzemben fogják gyártani, ugyanis polgári formában is kapható lesz.

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.