Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Fotón kulcsár Edina és G.w.M. félelmetes halloweeni arcfestése

Kulcsár Edina és G.w.M. sem hagyta ki a lehetőséget, és egy nagyon látványos arcfestéssel hangolt a halloweeni eseményre.

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Évekkel ezelőtt messze nem volt akkora divatja a halloweeni estéknek Magyarországon, mint manapság. Ez nagyban köszönhető az internet és a közösségi média elterjedésének, mellyel rengeteg trendet vettünk át.

Ilyenkor mindenki igyekezik kreatív lenni, és olyat mutatni, amit korábban nem. A világsztárok rendre jó ötleteket adnak, Kim Kardashian például minden idők egyik leglátványosabb jelmezét hozta össze. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A magyar hírességeket sem kell félteni, ők is kitesznek magukért, és természetesen jól érzik magukat. Számos halloweeni bulit is rendeznek, és mivel furcsa világot élünk, jó dolog kiengedni a gőzt.

G.w.M. és Kulcsár Edina nemrég egy Gucci-szettel hívta fel magára a figyelmet, ami hamar bejárta a sajtót. Voltak, akik keményen támadták emiatt a sztárduót, ám a válasz sem maradhatott el a rapper részéről.

Legutóbb pedig egy halloweeni arcfestéssel köszöntek be, amely az első ilyen közös programjuk volt. Azok, akik kíváncsiak a fotóra, kattintsanak erre a linkre, de a tartalom csak korlátozott ideig érhető el.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.