Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos szerint így Járai Máté nem villogni fog, hanem beégni

Sárközi Ákos komoly figyelmeztetést adott Járai Máténak, aki akkor még sehol nem tartott, és félő volt, hogy ez nagyon sokba kerül számára.

...svg content...Fotó: RTL
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Számos hírességek döntött úgy, hogy nekivág a nagy kalandnak A Konyhafőnök VIP 2022- es évadában. Továbbra is Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé vezetik a műsort, akik stabil alapként szolgálnak.

Az elmúlt években nagyon jó triót alkottak, és mivel minden évad teljesen más, számukra is izgalmasak az események. Noha a formátum nem változott, a sztárok személyével rendre totálisan eltérő körülmények alakulnak ki. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Idén sem fognak panaszkodni a nézők, már csak amiatt sem, ha megnézik, hogy kik az új nevezők. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy nem mindenki kap majd kötényt, így lehetséges, hogy igazi kedvencek is távoznak, már az első kört követően.

Járai Máté szintén ott volt a mezőnyben, és mivel tudjuk, hogy Rácz Jenővel nem a legjobb kapcsolata, ez egyúttal adott is egy érdekes felütést a dolgoknak. A híres színész pedig nem volt a helyzet magaslatán, kicsit sem.

Celeb vagyok, ments ki innen! Jázmin néha a tűzhelyen szárította a bugyiját

Alább egy olyan felvételt láthattok, amiben Máté kissé pánikba esett, miközben Ákos figyelmeztette őt, hogy így nem villogni fog, hanem beégni, amit jobb lenne elkerülnie a versenyben.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.