Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

F1 2022: videón Leclerc autótörése a Ferrarival a Mexikói Nagydíjról (videó)

Charles Leclerc hamar felavatta a Ferrarit a Mexikói Nagydíjon, csúnyán összetörte a gép hátulját, aminek senki nem tudott örülni.

...svg content...Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Mexikói Nagydíjának otthont adó mexikóvárosi Hermanos Rodriguez versenypályán tartott sajtótájékoztatón 2022. október 27-én. A futamot október 30-án rendezik. MTI/EPA/EFE/Luis Licona
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Charles Leclerc nem szívesen fog visszaemlékezni a 2022-es F1-es szezonra, mert akár világbajnok is lehetett volna. Legalábbis az elején úgy tűnt, hogy minimum egészen a végéig harcban lesz a címért.

Majd szép lassan beütött a valóság, és Max Verstappen megállíthatatlanná vált. A Red Bull holland versenyzője kétszeres világbajnoknak mondhatja magát, míg a Ferrari monacói pilótája még mindig vár arra, hogy felérjen a csúcsra. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Ez nem lesz egyszerű, még a Red Bull büntetésével sem, hiszen a Mercedesről sem feledkezhetünk meg. Carlos Sainz Jr. is képes problémát okozni számára, így a 2023-as évad várhatóan még keményebb lesz, nemcsak neki.

Jelenleg Mexikóban versenyez a mezőny, ahol már az első napon láthattunk egy komolyabb autótörést. Leclerc dobta el a Ferrarit, és noha nagyon bízott benne, hogy elkerülheti a becsapódást, rendesen összetört a gép hátsó része.

Szerencsére nem történt ennél nagyobb baj, Leclerc nem sérült meg, amit rögtön megerősített. A motor, a váltó, és minden más alkatrész is kapott egy pofont, kezdve a felfüggesztéssel, így volt munkájuk bőven a szerelőknek.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.