Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Brazil csodatiniért száll harcba a PSG és a Real Madrid

A Palmeiras játékosa még csak 16 esztendős, de máris Európa legnagyobb klubjai versengenek érte.

MTI/EPA/Yuri Edmundo
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Endrick Felipe Moreira de Sousa, vagyis brazil focistáknál megszokott módon rövidített néven csak Endrick már a negyedik Palmeiras meccsén gólt szerzett, és kulcsszerepet játszhat csapata 11. bajnoki címének megszerzésében.

Bár rendkívül fiatalnak tűnhet, ma már nem ritka, hogy tiniként a reflektorfénybe kerülnek a tehetségek. Mindenki nem futhat be, de vannak bőven kivételek, Erling Haaland, Vinicius Jr., és Kylian Mbappé is ilyen volt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A PSG és a Real Madrid is teper érte

Az azért sokat elárul, hogy mostanra a PSG és a Real Madrid kívánságlistáján is szerepel, a franciák állítólag már most 20 millió eurós ajánlatot tettek érte, a Real Madrid pedig meghívta a focista szüleit a Bernabéuba, majd játékosmegfigyelőket is küldtek Brazíliába.

A hírek szerint a Manchester City érdeklődését is felkeltette a fiatal brazil, ugyanakkor Haaland tündöklése miatt úgy gondolják a játékos képviselői, hogy első körben máshol kellene próbálkoznia.

Mindenesetre 2024-ig még biztosan nem fogjuk látni Európában, az átigazolási szabályok szerint ugyanis el kell érnie a 18 éves kort, amennyiben nemzetközi szinten szeretnék átigazolni – írja a Marca.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.