Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Ázsia Expressz: Ördög Nóra drámai bejelentést tett

Ördög Nóra olyan bejelentésre szánta el magát, ami alapjaiban változtathatja meg az Ázsia Expressz menetét és hangulatát.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz még mindig tart, és egy ideig még így is marad. Akkor sem kell aggódnunk, ha véget ér a széria, mert már úton van helyette a 2022-es A Nagy Ő, benne Árapa Attilával, aki ezen a nyáron ismerkedett meg a kegyeiért versengő hölgyekkel.

Most azonban még maradjunk az Ázsia Expressznél, hiszen csak két duó esett ki, akiket sokan a döntőbe vártak. Gelencsér Timi és Balogh Szimi búcsúzása több mint fájó volt, mert őket tartották a legerősebbnek. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Azóta sok minden történt, Győzike és Gáspár Bea például nagyon megerősödött. A párosok között viszont egyre nagyobb a feszültség, és nemcsak amiatt, mert fáradnak, illetve távol vannak az otthonaiktól.

Egyszerűen kijönnek a különbségek és itt már keményen játszik a taktika. A hátráltatás még inkább fájó lehet, de úgy tűnik, az eddigi legnagyobb csavar csak most következik, közvetlen a hajsza előtt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.