Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Varga Viktor megkérdezte, megnézze-e Gyenesei Leila bimbóit (videó)

Varga Viktor nagyon lazára vette a figurát a Párharcban, Monoki Lehel azonban rögtön szólt neki, hogy nem szeretné a dolgot.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Párharc legutóbbi adásában sorra jöttek a kemény kihívások. Stohl András bejelentette, hogy két csapatra oszlik a mezőny, ami egyúttal azt is jelenti, hogy csapatként kell küzdeniük a versenyzőknek.

Ez mindig ad egy érdekes felütést az izgalmaknak, különösen akkor, ha például felgyújtják egy kaszkadőrszerelésben. Márpedig ez is megtörtént, de Hedda és Lehel is nagyot mentek, szépen teljesítettek. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Csokiról sem feledkezhetünk meg, akit kutyatámadás ért, ám hozta a körét, akárcsak Varga Viktor az „akváriumban”. Akkor még csak nem is sejtette, hogy aznap megint lesz némi köze a vízhez, de más formában.

Jéghideg vízben kellett Viktornak és párjának, valamint Lehel szerelmének, Leilának kitartania. Perceken át voltak odabent, és már az első pillanattól kezdve érezték a fájdalmat, annyira hidegek voltak a körülmények.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.