Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Elon Musk bejelentette, felvásárolta a Twittert

A hosszas kálvária után a világ leggazdagabb embere stílszerűen a Twitteren jelentette be, hogy felvásárolta a platformot, kijelentve, hogy azért hozta meg a döntést, hogy „segítsen az emberiségnek”.

Fotó: MTI/EPA/Justin Lane
Smart

Borbély Fanni

Szerkesztő

Elon Musk egy tweetben jelentette be csütörtökön, hogy felvásárolta a Twittert, kijelentve, hogy azért hozta meg a döntést, hogy „segítsen az emberiségen”, állítva, hogy ezzel nem az a célja, hogy „még több pénzt keressen.” Úgy fogalmazott,

„Azért tettem, hogy megpróbáljak segíteni az emberiségnek, akiket szeretek.” Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A világ leggazdagabb emberének péntekig kell lezárnia a Twitter 44 milliárd dolláros felvásárlását, máskülönben a bírósági tárgyalást kockáztatja, noha a BBC rámutatott, egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés annak kapcsán, hogy az ügylet ténylegesen lezárult volna.

A hét elején Musk közzétett egy videót, melyben egy mosogatótálcával a kezében sétál be a Twitter székházába, utalva ezzel arra, hogy radikális lépéseket tervez a platformon, noha nem tudni pontosan, hogy ténylegesen ez volt-e az üzenet.

Legfrissebb tweetjében közölte, azt szeretné, ha „a civilizációnak lenne egy közös digitális főtere”, ám azt tagadja, hogy a Twitteren a felváráslás után a „mindent szabad” megközelítést alkalmazná. Azt azonban megjegyezte, hogy szerinte a közösségi oldalnak „jelentős változásokra van szüksége”.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.