Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,137 $

Fiatal nő vetette magát a Dunába egy lopott motorcsónakról

A nő egy budakalászi kikötőből lopta el a hajót, majd végül a rendőrök mentették ki a vízből, miközben a fiatal személy még csak a nevét sem árulta el.

...svg content...Fotó: A dunai vízirendészet új hajója a bemutató sajtótájékoztatón a Kopaszi-gátnál, a Dunai Vízirendészeti Rendőrőrsnél 2021. július 23-án. Az új hajó 8,5 méter hosszú, gumitestű, 400 literes az üzemanyagtartálya, 250 lőerős motorral van felszerelve és 70-80 kilométeres óránkénti sebességre képes. A hajó 12 személyre van levizsgáztatva, de szükség esetén 25 ember szállítására is alkalmas. Az eseményen bemutatták a vízirendészet új egyenruháját is. MTI/Máthé Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség beszámolója alapján október 23-án délelőtt érkezett bejelentés, miszerint egy motorcsónak sodródik a vízen, rajta egy segítségért kiabáló nővel. A BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajója perceken belül a helyszínre ért – tudhattuk meg.

Láttukra a nő a vízbe vetette magát, a vízirendészek mentették ki, akik a sodródó motorcsónakot is kikötőbe vontatták. A zavart, ittasnak tűnő fiatal nő összefüggéstelenül beszélt, a nevét sem árulta el. Soron kívül Jelentősen növekedett a végrehajtások száma Magyarországon

A 26 éves váci lakost a rendőrök a nyilvántartás alapján azonosították, a mentőszolgálat munkatársai ellátásra kórházba vitték, ahol vér- és vizeletmintát is vettek tőle. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő egy budakalászi kikötőből kötötte el a benne hagyott indítókulccsal ott álló hajót, amit a tulajdonos még aznap visszakapott.

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett miatt indított eljárást a nő ellen. A mintavétel eredményének függvényében ittas vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt is eljárás indulhat.