Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,46 Ft
Euró
385,15 Ft
Font
450,33 Ft
Bitcoin
67,172 $

Párharc: Varga Viktorék máris kiszállnak?

Úgy tűnik, Varga Viktorék megbánták azt a fajta megállapodást, amit Kulcsár Edináékkal és Gáspár Evelinékkel kötöttek.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Viktor volt az első, aki szövetséget akart alakítani a Párharcban, gyakorlatilag már a játék legelején. Ráadásul Kulcsár Edinával és G.w.M.-mel, ami azok után igencsak furcsán tűnt, hogy kemény kritikával illette a szépségkirálynő debütáló dalát.

Már akkor sejteni lehetett, hogy sántít a dolog, és most, hogy megköttetett a szövetség, kiegészülve Gáspár Evelinnel és párjával, nagyon gyorsan kiderült, hogy ez az egész valószínűleg nem fog működni. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Megállapodtak, hogy Monoki Lehelékre pakolják a nagyobb súlyokat a játék alatt, és azon fognak dolgozni, hogy minél hamarabb kiejtsék őket, mert egyrészt G.w.M.-nek nem szimpatikus, ahogyan játszanak, másrészt erősek.

Viktor furcsállotta G.w.M. túlzott „keresztapaságát”, és abba nem volt hajlandó belemenni, hogy Dáviddal és Dórival is ezt tegyék. Kissé ingatag lábakon állt ez a szövetség, majd a játék után Viktor barátnője elmondta Leheléknek, hogy bánják a dolgot.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2