Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Szijjártó szerint az Európai Bizottság megint trükközni kezdett

A magyar külügyminiszter is résen van, igyekszik figyelni a részletekre, mert szerinte az Európai Bizottság megint trükközni kezdett.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Szijjártó Péter a következő napokban nem lesz Magyarországon, csak szombaton tér vissza Magyarországra. Az első útja Luxembourgba vezetett, melynek kapcsán azt mondta, az energiaminiszterek lassan annyit tanácskoznak, mint a külügyminiszterek.

Ismét az energiaellátási válság megoldása lesz a téma, emiatt gyűltek össze. Szijjártó a magyar érdekeket képviseli, de egyúttal olyan érdekekről van szó, ami az európai népet támogatja, mely egyre inkább szenved a szankciók miatt. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

„Az energiaminiszterek most már lassan annyit tanácskoznak, mint a külügyminiszterek. Ma is az európai energiaellátási válság megoldása érdekében gyűltünk össze Luxembourgban.” – jelentette Szijjártó, aki ezúttal is nagyon korán kelt.

„Múlt héten a miniszterelnökök világos irányvonalat szabtak meg az Európai Bizottságnak: az intézkedések nem lehetnek hatással a hosszú távú szerződésekre, nem lehet kötelező a közös beszerzésekben való részvétel, és nem szabad veszélyeztetni a tagállamok energiabiztonságát.” – folytatta bejegyzésében.

Szijjártó azon a véleményen van, hogy az Európai Bizottság megint trükközni kezdett, és újra lopakodó módon akarja kibővíteni a hatáskörét, miközben visszaszorítja a szabad nemzeti döntéshozatalt.

„Mindehhez képest az Európai Bizottság megint trükközni kezdett. Újra lopakodó módon akarja kibővíteni saját hatásköreit és visszaszorítja a szabad nemzeti döntéshozatalt. Úgyhogy ma is nagy vita várható.”

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.