Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Kozso nevetségesnek tartja, amit Győzike mondott róla az Ázsia Expresszben

Győzike hosszabban beszélt arról, hogy szerinte mi történt 24 évvel ezelőtt, és azzal a bizonyos 1 millió forinttal, melynek kapcsán Kozso is reagált.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző a hajsza napján a kamerák előtt arról is beszélt, hogy a 90-es évek végén lehúzta 1 millió forinttal Kozso. Erre sokan felkapták a fejüket, és már akkor sejteni lehetett, hogy az ügynek lesz folytatása.

Közel 25 éves a sztori, amire Győzike még mindig jól emlékszik, aki szerinte több mint két évtized után sem látta azt a bizonyos 1 millió forintot a zenésztől. Az Ázsia Expressz sztárja elmesélte, hogy mi történt, és mi az, ami nem esett jól neki ebben az egészben. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

„24 éves voltam és arról ábrándoztam, hogy híres énekes leszek. Megkerestem Kozsót és arra kértem, segítsen nekem.” – mondta a Bors kérdésére Győző. Hozzátette, Kozso végül igent mondott neki, és kért tőle 1 milliót, hogy beindítsa a karrierjét.

„Minden, de tényleg minden pénzt összeszedtem otthon, ami azt jelentette, hogy Bea egy fillér nélkül maradt otthon egy négyéves gyerekkel.” – folytatta a Bors hasábjain Győzike. Ahogyan ő fogalmazott, ma már látja, hogy mekkora „madár” volt, de nem is a pénz érdekli ebben a sztoriban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .