Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,137 $

Tallós Rita elmondta a véleményét Janicsák Vecáról a kiesése után

Nem sokkal azután, hogy Tallós Rita kiesett a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadából, többek között arról is beszélt, hogy mi a véleménye Janicsák Vecáról.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tallós Rita és Janicsák Veca valószínűleg nem fognak sokat találkozni a kinti életben. Túlságosan is különböző a karakterük, és volt is pár összeröffenésük, de egyikőjük sem ment át személyeskedésbe.

Az azonban látszott, hogy nem fogják megérteni egymás világát, vagy inkább talán nem is akarják. Tiszteletben tartották egymást, ugyanakkor jól látható voltak a kisebb-nagyobb feszültségek, inkább Veca részéről. Soron kívül Jelentősen növekedett a végrehajtások száma Magyarországon

Miután Rita már nincs játékban, ezzel nem kell igazán foglalkozni, ugyanakkor érdekes meghallgatni az egyik érintettet, mit is gondol. Ritában nincs tüske, harag különösen, inkább mások, különbözőek.

„Veca rendkívül fegyelmezett ember, tudatos és racionális. Én meg pont az ellentéte, inkább emocionális vagyok.” – osztotta meg az érzéseit Rita az rtl.hu-nak adott interjújában, melynek ideje alatt sok érdekes kérdésre válaszolt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Egy kisgyermek is életét vesztette a La Manche-csatorna átkelése közben

Idén már 51 migráns vesztette életét a csatorna átkelése közben.