Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,38 Ft
Euró
400,89 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,736 $

Borúra derű – velünk marad a szép őszi idő

Néhol azért előfordulhatnak záporok, de alapvetően 20 fok körüli hőmérsékletekre számíthatunk.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Várható időjárás kedd éjfélig: estétől északnyugat felől frontális felhőzet érkezik, és előbb az északnyugati, később az északi, északkeleti tájakon várható eső, zápor, egy-egy zivatar is előfordulhat. Hajnaltól már a Dél-Dunántúlon is lehet csapadék.

Kedd reggeltől északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, délután a legtöbb helyen már naposra fordul az idő. A nap első felében a délnyugati, nyugati megyékben, majd késő délutántól, estétől az északkeleti határnál lehet eső, zápor. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Éjszaka a légmozgás egyre többfelé északnyugatira, nyugatira fordul és kedden napközben több helyen kísérik élénk széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden döntően 20 fok körül várható.

Időjárási helyzet Európában: a kontinensen nyugodt, napos idő nagyobb területen leginkább a Mediterráneum keleti felében jellemző egy anticiklonnak köszönhetően. Másutt ciklonok, és azok frontjai teszik változékonnyá az időjárást.

A kelet felé vonuló hidegfront előterében délies áramlással meleg, labilis levegő érkezett Anglia és Franciaország területére, így heves zivatarok, sőt tornádók is kialakultak, helyenként jelentős mennyiségű csapadék is lehullott.

A Kárpát-medencébe is megérkezik az éjszaka során a fent említett hidegfront, de nálunk heves viharokat már nem okoz, ugyanakkor egy-egy zivatar kialakulhat.

MTI

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.