Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő nagyon kiakadt az egyik sztár húzásán (videó)

Egyenesen gyalázatosnak nevezte a híresség húzását, ami lehetséges, hogy a kiesésébe fog kerülni, de a többiek részéről sem marad el a dráma.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, hamarosan útjára indítják A Konyhafőnök VIP új szezonját, amit sokan vártak. Évek óta hagyomány az RTL-en a sikeres műsor, melynek két változata van, hiszen a másik hasonló formátumban nem ismert emberek feszülnek egymásnak.

Néha vannak azért kivételek, például Fecó, aki a Nyerő Párosban versenyzett a korábbi barátnőjével, míg jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában igyekszik teljesíteni a távoli Kolumbiában. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Most A Konyhafőnök VIP a soros, benne az új mezőnnyel, és nincsenek kevesen. Nyilván nem mindenki fog kötényt kapni, és szerencsére semmi nem szivárgott ki, a nevekre is csak most derülhetett fény.

Szintén pikánsnak ígérkezik Járai Máté megérkezése, aki ugyancsak feltűnt a Nyerő Párosban, több mint két évvel ezelőtt. Azóta nem is beszél vele Rácz Jenő, és ennek nyilvánvalóan okai is vannak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.