Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,137 $

Orbán Viktornak kutya baja

Orbán Viktor miniszterelnöknek kutya baja, amit a sajtófőnöke erősített meg azok után, hogy többször is köhögött és rekedt volt a hangja a vasárnapi beszédje ideje alatt.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulóján tartott megemlékezésen és a Mindszentyneum épületének ünnepélyes átadóján Zalaegerszegen 2022. október 23-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke vasárnap tartott beszédet 1956 kapcsán, ezúttal Zalaegerszegen, de Budapesten is voltak olyan események, melyekkel emléket állítottak a hősöknek, akik a vérüket adták a hazáért és a szabadságért.

Az RTL híradójában elhangzottak szerint Orbán egy megnyitóünnepségen vett részt, amire csak azok voltak hivatalosak, akik előzetesen regisztráltak, és a helyszín körüli utcákat már a hétvége első napján lezárták.

Orbán hosszú és erős beszédet mondott, több szemszögből is érintette a témát, hiszen az a bizonyos nap az 1956-os forradalomról szólt, ami megváltoztatta a magyarok történelmét, és örökre.

A miniszterelnök hangja rekedt volt, és gyakran köhögött, ami többeknek is feltűnt. Ezt követően az RTL megkérdezte Orbán sajtófőnökét, hogy milyen egészségügyi problémával küzd a miniszterelnök, és az esetlegesen hatással lehet-e a programjaira a következő napokban.

Havasi Bertalan erre azt válaszolta, hogy Orbán Viktornak kutya baja, tehát nincsenek problémái. Azok, akik aggódtak, nincs miért, ahogyan a sajtófőnök is fogalmazott, kutya baja az ország vezetőjének.