Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Csak keressünk az állunkat Eva Longoria fürdőruhás képe után

A színésznő is jól érzi magát a nyári szünetben, és most egy újabb fürdőruhát mutatott be magán, amik sokak tetszését nyerte el.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A színésznő is jól érzi magát a nyári szünetben, és most egy újabb fürdőruhát mutatott be magán, amik sokak tetszését nyerte el, nem érdemtelenül.

Eva Longoria a „Született feleségek” ünnepelt sztárja volt. Egyértelműen ez a sorozat jelentette karrierje csúcspontját, és nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy mindeközben világhírnévre tett szert, amit még ma is élvezhet. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

A 45 esztendős híresség, aki producerként és rendezőként is jeleskedik, büszke és boldog anyukaként tölti a napjai legnagyobb részét. Ez olyasvalami, ami sok munkát igényel, de mint tudjuk, a gyerekkel való időtöltés igazán értékes.

Ezzel Eva is tisztában van, és persze közben saját magára is fordít időt, többek között edzések formájában. Időről időre pedig megmutatja a követőinek, hogy hol is tart ebben a folyamatban, akik rettentően örülnek ennek.

Ezúttal egy egyrészes fürdőruhát választott, ami az idei szezon egyik nagy slágere lett. A nagy kivágással egy igen szép és mély dekoltázst kapunk, amiben a színésznő finoman szólva is erős, és csak úgy vonzza a tekintetet.

A lassan 8 millió követőt számláló sztár láthatóan nagyon boldog életet él, és igazán szerencsések azok, akik mellette vannak. Egy nő, aki mellett lehetetlen unatkozni… Érdemes követnetek őt a közösségi médiában!

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/curtis-nagyon-erzi-a-ritmust-videoval/

Új tanulmány erősítette meg a sötét anyag létezését

A Kaliforniai Egyetem Irvine csapata által vezetett friss kutatás erős bizonyítékokat szolgáltat a sötét anyag létezésére.