18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,007 $

Családi ház padlásán bukkantak rá egy 3 és fél éve eltűnt lány holttestére

A rendőrség közlése szerint nemrég egy Milton Keynes-i ingatlan padlásán bukkantak rá egy ismeretlen holttestre, a vizsgálatok után pedig kiderült, hogy egy évekkel ezelőtt eltűnt tinédzseré.

...svg content...Fotó: Unsplash/ Jr Korpa
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi rendőrség közlése szerint a Milton Keynes-i ház padlásán nemrég megtalált holttest egy több mint három éve eltűnt fiatal lányé, noha a boncolás során nem sikerült egyértelműen megállapítani, hogy hogyan vesztette életét Leah Croucher.

A rendőrség közlése szerint jelenleg is nyomoznak a lány halála kapcsán, a múlt héten megkezdődött gyilkossági nyomozás során pedig az ingatlanban rábukkantak a fiatal lány több személyes tárgyára is. A lányt utoljára 2019 februárjában látták élve, akkor mindössze 19 éves volt. Soron kívül Videón Cristiano Ronaldo legújabb gólja a szaúdi bajnokságból

Kevin Brown nyomozó főtörzsőrmester, a súlyos bűncselekményekkel foglalkozó egység vezetője elhivatott az ügy megoldásában, s úgy fogalmazott, a helyi őrs minden tagja támogatja az elhunyt lány családját, speciálisan kiképzett tisztek állnak rendelkezésükre, és a nyomozás minden új fejleményéről azonnal tájékoztatják őket.

A rendőrség egy szexuális bűnözőt nevezett meg a lány gyilkosaként, a probléma csak az, hogy a legfőbb gyanúsított már nem él: Neil Maxwellt gyanúsítják a lány megölésével, ám a férfi 2019 áprilisában, 49 évesen öngyilkosságot követett el. A férfit korábban már elítélték nők ellen elkövetett szexuális bűncselekmények miatt, és több alkalommal is körözték szörnyű tettei miatt.

Az elhunyt lány családja érthető módon nem kívánt nyilatkozni a sajtónak a szörnyű felfedezés után, ám a rendőrség megosztotta, Leah nem volt nagy társasági ember, inkább egy csendes, visszahúzódó lányként írták le, aki szabadidejében szívesen olvasott fantasy regényeket és nézett filmeket. Utoljára 2019. február 15-én látták élve Milton Keynes-ben, a Buzzacott Lane-en sétálva – a lány munkába indult, ám soha nem érkezett meg.

Donald Trump visszatért arra a helyszínre, ahol meglőtték

Donald Trump most visszatért arra a helyszínre, ahol pár hónapja egy merénylő meg akarta ölni.

Videón Cristiano Ronaldo legújabb gólja a szaúdi bajnokságból

Cristiano Ronaldo nagy irammal halad előre az 1000. gólja felé, ami pár éven belül meg lehet neki, ha formában marad.