Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,10 Ft
Euró
390,08 Ft
Font
455,91 Ft
Bitcoin
57,279 $

Nini szerint mindig az ellentétét kell elhinni annak, amit Sebestyén Balázs mond

A Celeb vagyok, ments ki innen! egyik legszebb és legvonzóbb versenyzője adott egy rövid interjút a dzsungeles beköltözése előtt az RTL Klubnak.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nini szerint az emberek azt gondolják róla, hogy hisztis és nyámnyila, ugyanakkor szerinte ez nem így van. Ami pedig a letelepedést jelenti, Kolumbiát több mint valószínű, hogy kihagyná, inkább városi lánynak mondaná magát.

Némi gondolkozás után arra jutott, hogy legszívesebben Párizsban vagy Milánóban élne, ahol a divat igen komoly szerepet játszik. Ha pedig egy lakatlan szigeten találná magát, teljesen egyedül, az első dolga a napozás lenne. Soron kívül Ismét problémássá válhat a ferihegyi reptérre történő kijutás

A házimunka sem áll tőle távol, imád pakolni, tenni-venni, ezeket a dolgokat nagyon szívesen csinálja. Sőt, a dzsungelben is szívesen megcsinálja ezt, nem lesz gondja azzal, hogy pakolásszon, rendet rakjon.

Ha már nagyon éhezne, akkor a sült bogarat enne először, tehát a belsőségeket kihagyná. Egy olyan kérdést is feltettek neki, kiben bízna meg jobban, Sebestyén Balázsban vagy Vadon Janiban, amire Balázs volt a válasz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2