Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,814 $

Szeles, esős időnk lesz szombaton

Szombaton kicsit szomorkásabb időnk lesz: sok fátyolfelhővel és esővel érkezik a hétvége első napja.

Fotó: Pixabay
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombat délig változóan felhős időre van kilátás sok fátyolfelhővel, amely időnként meg is vastagszik.

Délután nyugat felől átmenetileg beborul az ég, és egyre több helyen várható eső, zápor, délnyugaton egy-egy zivatar sem kizárt. A déli, délkeleti szél szombaton délnyugatira, majd a Nyugat-Dunántúlon este északnyugatira fordul. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Nagy területen lesz élénk a szél, de északkeleten végig mérsékelt marad a légmozgás. Pénteken főként az Észak-Dunántúlon, holnap a déli megyékben erős széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet északon 3 és 10, a szelesebb déli tájakon 11, 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 17 és 23 fok között várható, de északkeleten néhol csak 13, 15 fok valószínű.

Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az elmúlt 5 évben jelentősen nőtt azok aránya, akik bizonytalanok háztartásuk anyagi jövedelme miatt.

Így lett bajnok a Real Madrid a Barcelona súlyos gironai vereségével (videó)

Beszédes összefoglaló videó jelent meg a Barcelona súlyos vereségéről, ami a második helyükbe kerülhet a spanyol bajnokságban.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.