Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sarka Kata egy egészen fantasztikus ruhában jelent meg

Sarka Kata mindig, minden pillanatban rendkívül csinos, trendi, abszolúte alkalomhoz illően öltözködik, és láthatóan szereti a fehér színt.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sarka Kata modellként is megállná a helyét, és nemcsak amiatt, mert tökéletes az alakja, hiszen az csak az összkép egyik fele. Sokat nyom latba az energia, a határozottság, a magabiztosság, megannyi kis apró részletből tevődik össze az, ha valakit fotogénnek nevezünk.

Kata abszolúte ebbe a kategóriába sorolható, és már ezernyi divatfotó készült róla, ám mindig tud újat mutatni. Ez pedig csak azt prezentálja, hogy milyen nagy benne a potenciál, és egy színes, érdekes karakter. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez a divat világában sokszor aranyat ér, és nem véletlenül készül róla ennyi fotó, hiszen imádja a kamera. Éreződik rajta a stílus, a karakter, a személyiség, az erő, a határozottság, és minden, ami ahhoz szükséges, hogy kellően meggyőzőek legyen a fotók.

Emiatt is furcsa olvasni a bántó hozzászólásokat, mert nagyon is érezni rajtuk az irigységet. Kata ehhez már hozzászokhatott, nem is nagyon reagál ezekre a hozzászólásokra, finoman szólva is van jobb dolga ennél.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2