Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

Méhrajt szabadított rá a rendőrökre, akiknek többsége allergiás volt a méhcsípésre

A helyi seriff helyettesei egy hivatalos kilakoltatási felszólítást akartak átadni a nőnek, ám ő nemhogy nem volt hajlandó átvenni a dokumentumot, egy egész méhrajt szabadított rá a rendőrökre.

Fotó: Unsplash/Damien TUPINIER
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

Többszörös testi sértés és bántalmazás miatt emeltek vádat egy massachusettsi nő ellen, amiért egy méhrajt szabadított rá a helyi seriff helyetteseire, akiknek annyi volt a bűne, hogy megpróbáltak kézbesíteni a nőnek egy hivatalos kilakoltatási felszólítást.

Az AP értesülései szerint az 55 éves Rorie S. Woods október 12-én a springfieldi kerületi bíróságon ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott vádpontok mindegyikében, majd óvadék nélkül elengedték a nőt – az AP megkereste a nő ügyvédjét további részletekért, ám nem reagált a megkeresésre. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

A Hampden megyei seriffhivatal tagjai október 12-én reggel egy longmeadow-i otthonhoz vonultak ki, majd megérkezett Woods is egy terepjáróval, melynek utánfutójára rengeteg méhkaptár volt felpakolva.

A nő a hatóságok láttán kipattant az autóból, és elkezdte rázni a kaptárakat, az egyikről pedig a tetejét is letörte, mire méhek százai özönlöttek ki, az egyik tisztviselőt pedig meg is csípték – a nő pedig eközben teljes védőfelszerelésben állt és nézte a jelenetet.

A hivatalos rendőrségi jelentés szerint a tisztviselők közül több embert is megcsíptek a méhek, akik közül hárman allergiásak a méhcsípésre: a nőt pedig a méhek elhessegetés után végül megbilincselték. Amikor elmondták a nőnek, hogy a helyszínre kiérkezett rendőrök közül többen is allergiásak a méhcsípésre, a nő csak annyit közölt:

„Ó, allergiás vagy? Akkor jó.”

Mivel a megcsípett és allergiás rendőrök nem produkáltak komolyabb tüneteket és szinte azonnal ellátták őket, a nő nagyon szerencsés volt, ám Nick Cocchi, Hampden megye seriffje rámutatott, ha a megcsípett rendőröknél ennél komolyabb allergiás reakciót váltottak volna ki a csípések, a nő is sokkal komolyabb vádakkal került volna bíróság elé.

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.