Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,786 $

Celeb vagyok, ments ki innen! Feco mások ürülékét ürítette ki, rosszul lett tőle

Megtörtént, aminek meg kellett történnie, de arra Frohner Fecó sem számított, hogy ő fogja elsőként mások ürülékét kiüríteni.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A celebeknek már lehetett némi sejtésük arról, hogy mi várhat rájuk a dzsungelben. Korábbról láthattak erről felvételeket, de természetesen mindig más odabent megélni mindezt, és szembesülni vele.

Szóval nem egyszerű, távolról sem, és a celebek igyekeznek mindenből kihozni a maximumot. A legkényesebb kérdést természetesen a mosdó jelenti, ami csak egy részben zárt tér, és a többség erősen ódzkodott attól, hogy azt minden formában használja. Soron kívül Leszedték a közművesek a Momentum zuglói jelöltjének plakátját

Kocsis Tibi volt az első, aki ezt megtette, majd amikor VV Merci ment volna WC-re, igen komoly szaggal szembesült. Nem volt túl boldog, és ahelyett, hogy ő ürítette volna ki dolgot, segítséget kért.

Fecó volt a legközelebb a fiúk közül, így neki kellett megtennie, ami miatt mondhatni kifordulta gyomra. Curtis sem értette, miért kell másét kiüríteni, mert már attól rosszul van, hogy mindez témába kerül.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Akár 15 év börtönt is kaphat, aki azonos neműekkel kezd kapcsolatba Irakban

Az iraki parlament szombaton elfogadta a törvényt, amely a vallási értékek védelmére hivatkozva akár 15 év börtönbüntetést is kiszabhat az azonos neműek kapcsolataira.