Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Újabb rossz hírt kaptak a Netflix felhasználói

A reklámok bevezetését követően várhatóan a fiókok megosztásának szabályozását is bevezeti a szolgáltató.

Twenty20
Kult

Bense Róbert

Szerkesztő

Rengetegen éltek eddig a streaming platform kiskapujával, miszerint alfiókok létrehozásával megosztható volt egy előfizetés. Ennek hamarosan vége, a Netflix ugyanis nem akar „ingyen” fiókokat.

Valahol érthető, ugyanis legalább százmillió felhasználó élt ezzel a lehetőséggel, ami még akkor is óriási bevételnövekedést jelenthetne, ha zömük ezek után nem használja majd a szolgáltatást.

Januártól vége a jó világnak

A lehetőséget várhatóan nem szüntetik meg, ugyanakkor külön költségekhez kötik majd, így egy profil megosztása további dollárokba – esetünkben forintokba – fog majd kerülni – írja a Bild.

Az átállásra sem vár sokat a Netflix, minden bizonnyal már 2023 elejétől bevezetik az új rendszert, melynek tesztfolyamatát a dél-amerikai felhasználók már megtapasztalhatták, a szolgáltató pedig pozitív változásokat tapasztalt.

Hogy egészen pontosan mennyibe fog kerülni egy plusz profil, arról hivatalos információkat még nem tettek közzé, ám a tesztüzem ideje alatt 3 dollárt kértek érte, így jelenlegi árfolyamon nagyjából 1200-1300 forintról lehet majd szó.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.