Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,77 Ft
Euró
396,25 Ft
Font
469,25 Ft
Bitcoin
61,365 $

Párharc: Csoki ordibálva esett pánikba (videó)

Miközben Stohl András rendkívül nyugodt volt, ugyanez már nem volt elmondható Heddáról és Csokiról, aki különösen pánikba esett.

...svg content...Fotó: Instagram/Ázsia Expressz
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódnak a nagy kalandok a Párharcban, már a második epizódot várhatjuk, amivel egyúttal növeli is a tétet a TV2. Az első rész is intenzív volt, több celebnek is leesett a dolog, hogy ez nem lesz gyenge, amire vállalkoztak.

Ugyanakkor ez még mindig csak a bemelegítés fázisa, így el tudjuk képzelni, hogy mi vár a sztárokra. Gáspár Evelinék egyelőre nem érkeztek meg, de aggodalomra semmi ok, hamarosan ők is bemutatkoznak. Soron kívül Gyurcsány Ferenc bejelentette, nem mond le

Hogy miért csak később teszik ezt meg, nem tudni, bármi benne lehet a pakliban, egy beugrás is. Sok a kérdőjel, ám ez is csak egy újabb olyan része a műsornak, amiért érdeme lesz figyelemmel követni a következő hetekben.

Eddig is sok minden történt, hiába tartunk a verseny legelején, bár úgy tűnik, hogy Csoki a leginkább félős. Hedda párja ráadásul most egy olyan hüllővel nézett farkasszemet, amire nem számíthatott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Vitézy Dávid reagált a döntésre, Karácsony Gergely megkapta a magáét

Vitézy Dávid is reagált a hivatalos döntésre, miszerint az a döntés született, hogy nem lesz új választás Budapesten, tehát Karácsony Gergely marad a főpolgármester.