18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,215 $

Halálra forrázta 5 éves kisfiát, életfogytiglanra ítélték az anyát

A leforrázás csak az utolsó eleme volt az elhunyt kisfiú sanyargatásának: a gyermek szülei ugyanis válogatott módszerekkel bántalmazták a gyermeket, aki az egy héten át tartó szándékos forrázások után hunyt el.

...svg content...Fotó: Unsplash/Joe Pregadio
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kedden a szingapúri fellebbviteli bíróságon életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek egy nőt, aki halálra forrázta saját kisfiát: a kedden hozott ítéletben a bíróság azt is kimondta, hogy a nő férje – akit már korábban életfogytiglanra ítéltek – nem kap vesszőzést (a vesszőzés a mai napig bevett büntetőgyakorlat Szingapúrban).

Undorító és aljas módon végeztek saját kisfiukkal

A 30 éves Azlin Arujunah és férje, Ridzuan Mega Abdul Rahman 2016-ban különös kegyetlenséggel vetett véget közös 5 éves kisfiuk életének: a gyermeket egy héten át forró vízzel fröcskölték, de arra is volt példa, hogy egyenesen forró vizet öntöttek a gyermekre, aki olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy végül belehalt a kínzásokba. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

A kisfiút különböző, válogatott és kegyetlen módszerekkel kínozták saját szülei: konyhai fogóval ütlegelték, több alkalommal csípték meg a fogóval, és rendszeresen a család macskájának ketrecébe zárták. Noha a gyermek fájdalmában sántított, a forrázások miatt bőre felhólyagosodott, több helyen pedig erősen hámlott, a szülőket ez sem érdekelte.

Végül 2016. október 22-én, amikor a kisfiú épp a vécében tartózkodott, kegyetlen szülei hátulról forró vízzel öntötték le – a gyermek előrebukott, és nem mozdult többé. A szülők pedig csak 6 órával az újabb kegyetlenség után vitték el kórházba, de még csak nem is azért, mert egy pillanatig is érdekelte őket az 5 éves kisfiú, hanem azért, mert attól féltek, letartóztatják őket.

Először felmentették, végül szerencsére gyilkosságért elítélték

Érthetetlen, de amikor a házaspárt gyilkosság vádjával állították bíróság elé, az illetékesek valamilyen okból felmentették őket, majd enyhébb vádat emeltek ellenük, súlyos testi sértés jogcímen. Az eredeti ítélet szerint a kegyetlen házaspárt mindössze 27 és 12 év börtönbüntetésre ítélték.

A CNA jelentése szerint az ügyészség azonban nem volt hajlandó elfogadni az ítéletet, fellebbeztek, a fellebbviteli bíróság helyt adott a fellebbezésnek, végül pedig gyilkosságért ítélték el a nőt és férjét is. A bíróság kedden kimondta, az áldozat csupán egy kisgyermek volt, akinek halálát saját szülei okozták, ráadásul kegyetlen, aljas és megbocsáthatatlan módon.

Hét újszülött vesztette életét egy gyermekkórházban történt tűzesetben Indiában

Rövid időn belül újabb halálos tűzeset történt Indiában, melynek következtében hét újszülött életét vesztette.