Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,31 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
457,42 Ft
Bitcoin
60,274 $

Benzema a jövőjéről is beszélt az Aranylabda-díjátadó után

34 évesen ért csúcsra a Real Madrid csatára, akinek a szezon végén jár le a szerződése.

MTI/EPA/Mohammed Badra
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Benzema évekig Ronaldo árnyékában hozta ki a maximumot magából, mostanra viszont egyértelműen ő lett a csapat első számú vezéregyénisége, még ha a sérülése az elmúlt hetekben némileg vissza is vetette.

A francia teljesen megérdemelten nyerte el az idei Aranylabdát, a díjátadó után pedig a jövőjéről faggatták, többek között arról is, hogy tervez-e még más csapathoz igazolni – számolt be róla a Marca. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

„A Real Madridtól fogok visszavonulni. Nincs más opció” – mondta, ám attól szerencsére nem kell tartani, hogy ez már jövőre megtörténik, ugyanis minden bizonnyal hosszabbítanak vele.

„Számomra egy álom volt a Real Madridhoz szerződni. Három álmom volt: házat venni édesanyámnak, a Real Madridban játszani és Aranylabdát nyerni” – tette hozzá Karim Benzema.

Benzema 13 évvel ezelőtt igazolt a Lyontól a Real Madridhoz, előtte Florentino Pérez ezekkel a szavakkal csábította Spanyolországba: „Te leszel a világ legjobbja, és a hely, ahol ezt elérheted, a Real Madrid.”