Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,700 $

Curtis szerint lehet, boldogabb lett volna, ha 8 évvel ezelőtt utazik el Kolumbiába

A kolumbiai helyszín kapcsán csak úgy repkednek a poénok Curtis múltja miatt, de őt mindez nem bántja, intelligensen kezeli a dolgot, és még be is száll a játékba.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország valaha volt egyik legnagyobb rappere is igent mondott az RTL Klubnak a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadára. Több százezer rajongója örülhet ennek, hiszen egy igazán színes, humoros, szórakoztató karakterről van szó.

Már az első nap után nem lehet kérdés, hogy Curtis nélkül kevesebb lenne a show, így reméljük, hogy sokáig részese lesz annak. Egyelőre nagyon jól érzi magát, bár igen hamar trágya ömlött a nyakába, és ezt vehetjük akár szó szerint is. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Még mielőtt ez megtörtént volna, repülőre ült, hogy a napsütötte Kolumbia felé vegye az irányt, ami nem egy veszélytelen ország. A többség tisztában van azzal, hogy az ország egyes részein mi zajlik, és az mennyire illegális.

Curtis belépője is stílusos volt, mint azt látni fogjátok a videóból, és számára az sem okoz problémát, hogy saját magán viccelődjön. Ebből is látszik, hogy intelligensen kezeli a múltat, amit maga mögött tudott hagyni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.