Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

Hamarosan még több információt tudhatunk meg a PS5-ös előfizetői szolgáltatásokról

A legújabb kiszivárgott infómorzsák alapján arra következtethetünk, hogy az augusztusban esedékes State of Play-en a PS Plusról és a PS Nowról is szó eshet.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A legújabb kiszivárgott infómorzsák alapján arra következtethetünk, hogy az augusztusban esedékes State of Play-en a PS Plusról és a PS Nowról is szó eshet.

Habár a Sony bejelentette, hogy augusztus 6-án egy nagyszabású livestream keretein belül néhány részletet elárulnak majd az év végéig debütáló PS4-es játékokról, valamint a third-party fejlesztők kezei alatt formálódó indie PS5-ös címekről, a next-gennel kapcsolatos híreket elfelejthetjük, hiszen ezekkel semmiféleképpen sem készülnek a japánok. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

A 4chan fórumon azonban egy szivárogtató – aki korábban már a Spider-Man exkluzivitását és egyéb gaming híresztelést is sikerrel előrejósolt – bennfentes forrásokra hivatkozva azt írta, a PS Plus és a PS Now szintén középpontban lehet ezen az eseményen.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a show során egy teljes szegmenst kap majd a Sony előfizetői szolgáltatása, a cég ugyanis részletes tájékoztató keretein belül kívánja felfedni az újításokat ezen feliratkozói rendszerek esetén. Miközben a rajongók többsége azt várná el, hogy havonta több ingyenes játék érkezzen, valamint csökkenjen a PS Plus és PS Now havidíja, valószínűleg egészen más irányba indulhatnak el a japánok.

Mivel nemrég kiderülhetett, hogy az Xbox Live Gold hamarosan teljesen ingyenessé válhat, egyből elkezdődtek a találgatások arról, hogy a Sony ugyanezt meglépheti a PS Plusnál is. Természetesen hivatalos megerősítés vagy cáfolat egyik cégtől sem érkezett még, ezért addig biztosra semmit sem vehetünk, míg nem nyilatkoznak az ügy kapcsán.

Nem tartjuk kizártnak, hogy a PS Now és a PS Plus a jövőben nagyobb átfedést kaphat, esetlegesen össze is olvadhatnak. Ez tökéletes párhuzamban lenne a japánok azon tervével, miszerint havi rendszerességgel ingyenes indie címet kínálnak a PS Now felhasználói számára.

Ha egyesítenek a két szolgáltatást, azzal egyrészt kiküszöbölnék a két előfizetés félreérthetőségét, másrészt akár a PS5 hardveres funkcióit – főleg a villámgyors töltési sebességet – is jobban kihasználhatnák.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/ujabb-infomorzsak-derultek-ki-a-series-x-es-a-ps5-megjelenese-es-ara-kapcsan/

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.