Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,09 Ft
Euró
389,26 Ft
Font
454,72 Ft
Bitcoin
59,247 $

Vasvári Vivien nagyon rossz hírt közölt, őszinte részvétünk

Sokáig reménykedtünk, de Vasvári Vivien a lehető legrosszabb hírt közölte a kis Zorróval kapcsolatban, aki már nem lehet közöttünk.

Fotó: Facebook/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Vasvári Vivienék kis kedvence vasárnap eltűnt, egyik pillanatról a másikra. Félő volt, hogy esetleg kiemelték a kertből, de pontosan nem lehetett tudni, hogy mi történt, merre járhat a kiskutya.

Mivel egészen pici és sötét színű, megtalálni sem volt könnyű. Végül rátaláltak, de sajnálatos módon már nem lehetett rajta segíteni, a lehető legrosszabb következett be, ami több mint szomorú és igazságtalan. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Mindig igazságtalan elveszíteni egy kutyát, egy olyan lényt, aki csak ad az élete során. Zorró a rövid földi élete alatt is rengeteget adott, sokszor tette boldoggá Vivien családját, de valamiért ilyen rövid utat szántak neki az égiek.

„Mérhetetlenül szomorú vagyok! Megtaláltuk két házzal odébb a szomszédban Zorrókát, de már holtan.” – írta rendkívül szomorúan Vivi, aki szerint lehetséges, a kis Zorró szívrohamot kaphatott, és már nem tudott visszatérni.

„Két nagy kutya láttán valószínű, hogy megrémült, infaktrust kaphatott, mert semmi nyoma nem volt annak, hogy a 2 nagy kutya bántotta volna őt. Isten nyugosztalja a mi kis Zorrókánkat!” – folytatta a posztjában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Újabb kerületekben indít polgármesterjelöltet a Tisza Párt

Ezzel pedig összesen négy kerületben indítanak polgármesterjelöltet.