Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Gázolt a vonat Badacsonynál, áll a vasúti forgalom

A Budapestről Tapolca felé tartó sebesvonat gázolt el egy embert vasárnap este, az utasokat vonatpótló autóbusz viszi tovább.

...svg content...Fotó: Facebook/MÁV
Baleset

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

A Mávinform Facebook-oldala számolt be róla vasárnap este, hogy Badacsonytomaj és Badacsonytördemic-Szigliget állomások között elgázolt egy embert egy vonat.

A Budapest Déli-Pályaudvarról Tapolcára tartó sebesvonatról van szó, amely a MÁV-Start információi szerint 20 óra után, Badacsonyról Badacsonylábdihegy felé tartva keveredett balesetbe. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az utasokat a katasztrófavédelem segítségével kísérték vonatpótló autóbuszhoz, amely továbbvitte őket a célállomás felé.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.