Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

Gáspár Evelin „szilveszteri” szettje különösen ütősen fest

Gáspár Evelin továbbra is nagyon érzi a divatot, ez akár egy szilveszteri szett is lehetne a részéről, remekül áll neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin hamarosan ismét képernyőre kerül, de nem egyedül! Ez lesz az első alkalom, hogy a párjával közösen szerepel egy műsorában, ami tele lesz akcióval, drámával, fordulatokkal, és valószínűleg a viták sem maradnak ki.

A Párharc az elmúlt évek egyik leglátványosabb versenye lehet Magyarországon, amit a nézők a TV2-n követhetnek figyelmemmel. Evelin komoly tapasztalattal rendelkezik, többek között a Survivor-t és az Ázsia Expreszet is megjárta. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Kevesen mondhatják el magukról, hogy ilyen tapasztaltak, és ennek biztosan nagy hasznát vette a játék során. Hírességek ellen fog küzdeni, és az eddig közzétett előzetesek alapján lesz mit nézünk a következő hetekben.

Evelin és izgatott, akárcsak a párja, számára ez teljesen új volt, ezelőtt nemigazán szerepelt a televízióban, de sokan ismerik a barátnője miatt. Ha kellően erős a duójuk, akár nagyon messzire is juthatnak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2