Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Puskás Peti kivan attól, hogy egyesek szerint szociális alapon juttatta tovább Marcit

Az X-Faktor mentora is látja a hozzászólásokat, természetesen tud róla, hogy egyesek szerint csak szociális alapon juttatta tovább a fiatal fiút.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Boros Marcell története egyszerre szomorú és példaértékű, mely megmutatja, hogy sokan vannak, akik már a születésük pillanatától kezdve hiányt szenvednek valamiben. Marci azonban kitartó, motivált, erős, és nem utolsó sorban rendkívül tehetséges.

Lehetséges, hogy az égiek elvettek tőle pár dolgot, már a születése pillanatában, ugyanakkor adtak is. Az X-Faktor lehet számára az az út, aminek részeként később kiteljesedhet, amit nagyon megérdemelne, mert egy rendkívül színes személyiség. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az rtl.hu az interjújában megkérdezte az X-Faktor mentorát, mi fogta meg ennyire Marciban, aki egy nagyon különleges karakter és személyiség. „Nagyon egyszerű: a különlegessége. Kivagyok attól, hogy sokan azt hiszik, csak szociális alapon juttattam tovább.”

„Már bocsánat, de ebből születnek a dalok és a nagy egyéniségek! Én is akkor tudok igazán jó dalszöveget írni, amikor olyan különleges dolog történik az életemben, hiszen ez inspirál.” – folytatta Peti.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.