Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Időutazás Sarka Katával

Sarka Kata az egyik legújabb róla készült fotója segítségével egyszerre utaztat vissza bennünket a múltba, miközben tökéletesen ötvözi a régmúltat a jelenkor divatjával.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sarka Kata az évek alatt már számtalan fotózáson vett részt, és legutóbb is rendkívül minőségi fotók készültek róla. Aki kicsit is otthonosan mozog divat világában, érintvén a fotózást, az tudhatja, hogy nincs két ugyanolyan fotó.

Minden pillanat különbözik egymástól, akárcsak az emberek, a környezet. Emiatt is létezhetnek pillanatok, amiket különleges megörökíteni, függetlenül attól, hogy az agyunk milliárdnyi ilyen apró emléket képes eltárolni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Hála a mai technológiának, a másodperc tört része alatt készíthetünk minőségi fotókat és videókat. A divatfotózás is változott, legalábbis részben, javarészt a technológia fejlődése miatt, de ez még mindig egy olyan világ, ami a művészetről szól.

Kata kiváló modell, tökéletesen adja vissza azt a fajta életérzést, amiket ezek a ruhadarabok sugallnak. Mint arról korábban írtunk, egy igazán extra frizurával tért vissza a kamerák elé, ami kiválóan áll neki.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2