Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

X-Faktor: Puskás Peti szerint a számok önmagukért beszélnek

Volt egy cikk, ami nemigazán tetszett Puskás Petinek, nagyon felszínesnek tartotta azt, noha a számok megint mást mutatnak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Puskás Peti, az X-Faktor mentora olyan versenyzőket választott ki maga mellé, akikben igazán hisz, és látja bennük azt a fajta potenciált, hogy igenis hatással tudnak lenni a magyar zenei világra, ami fontos.

Petiről is jelentek már meg kritikák, legutóbb egy olyan cikk kapcsán is megszólalt, amit nagyon felszínesnek tartott. Úgy érezte, a cikk írója annyi fáradtságot sem vett, hogy bepötyögje a versenyzői nevét a Google-be. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

„Volt egy általam nagyon felszínesnek tartott cikk, ami pont azt taglalta, hogy csak a családjuk hisz a versenyzőkben. Kicsit azt éreztem, hogy a cikk írója annyi fáradságot sem vett, hogy beírja a Google-be a versenyzőim nevét.” – mondta az rtl.hu-nak adott interjújában.

„Mert azt kell mondanom, hogy hatból négy versenyzőm már működő zenei produkció, sőt, valamelyikük már most sztár. Kiss Kevinnek már két száma is kijött, Spotify-on már közel 700 ezer hallgatónál, Youtube-on pedig lassan kétmilliónál jár.” – tette egyértelművé az X-Faktor mentora.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .