Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Nyerő Páros: Béci sajnálja azokat a sztárokat, akiket megbántottak

Béci nagyon őszinte és egyenes sorokat fogalmazott meg azt követően, hogy kiestek a Nyerő Párosból, közvetlen a finálé előtt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon közel kerültünk ahhoz, hogy megtudjuk, ki lett 2022 Nyerő Párosa, már csak a döntők vannak hátra. Young G Béci és Mészáros Norina közvetlen a finálé előtt köszöntek el, amit őszintén sajnáltak, mert ott akartak lenni a döntőben.

Végül azonban Muri Enikőt és Tóth Szabit tartották bent, ami azt jelenti, hogy ők küzdhetnek meg Megyeri Csilláékkal és Bíró Beáékkal a Nyerő Páros címéért. Béci részben szomorúan búcsúzik, ugyanakkor nagyon hálás, hogy mindezt átélhette a feleségével, aki képes volt legyőzni az egyik legnagyobb félelmét. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

„Búcsúzunk tőletek… Nagyon, nagyon régóta vágytunk arra, hogy egyszer mi is részese lehessünk ennek a műsornak és amikor csörgött a telefon, álmomban nem gondoltam volna, hogy megélhetjük azt az érzést, amit már rengeteg jó ember átélt!” – írta őszintén a közösségi médiás felületén Béci.

„Nagyon sokat nevettem, és rengeteget tanultam, kaptam ettől a műsortól! Nyilván voltak veszekedések is… de most már nyugodtan tudok azokra a percekre is vissza gondolni! A világon mindennél büszkébb vagyok a feleségemre @norinameszaros ezt közösen éltük meg!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2