Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
356,52 Ft
Euró
385,58 Ft
Font
452,60 Ft
Bitcoin
67,048 $

Az apát és kislányát elgázoló sofőr nem ismeri be felelősségét

A tragikus balesetben a sofőr figyelmetlensége miatt elhunyt egy apa és kislánya is, ám a vétkes nem hajlandó beismerni felelősségét.

...svg content...Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint a budapesti rendőrök halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítják a férfit, akinek hibájából életét vesztette egy apa és kislánya Budapesten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályán halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt október 13-án gyanúsítottként hallgatták ki azt a 29 éves férfit, aki az általa vezetett tehergépkocsival 2022. szeptember 21-én 16 óra körül a XIX. kerületi Kossuth tér és Szabó Ervin utca kereszteződésében elgázolt két gyalogost. Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

Az eljárás adatai szerint az apa és kislánya a kijelölt gyalogátkelőhelyen akart átmenni, de letértek a zebráról, hogy kikerüljék a teherautót. A forgalommal együtt ekkor meginduló jármű vezetője nem vette észre a gyalogosokat és elütötte őket.

A férfi és a gyerek olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A most kihallgatott sofőr panasszal élt a gyanúsítás ellen; azt mondta, hogy átérzi a család fájdalmát, de a balesetért nem ismerte el a felelősségét.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony ostobának nézi a budapestieket

Szentkirályi Alexandra most arról beszélt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester ostobának nézi a budapestieket.

Szeretetotthonból tűnt el egy 92 éves nyugdíjas

Jelenleg is keresik a rendőrök azt a 92 éves idős nyugdíjas nőt, aki egy szeretetotthonból tűnt el, és még csak életjelet sem ad magáról.