Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Alaposan befűt az októberi vénasszonyok nyara

Vasárnap akár 24-25 fok is lehet, érdemes kihasználni a hétvégét, remek kirándulóidő várható.

...svg content...Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Nagyrészt napos, száraz idő várható a hét második felében. Az éjszakák továbbra is fagymentesek lesznek, délutánonként 20 Celsius-fok körüli maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Péntek reggelre kialakulhatnak a ködfoltok, de a reggeli, délelőtti órákban a látási viszonyok javulnak. Napközben a felhőtakaró kelet felé helyeződve fokozatosan szakadozik, csökken, délután már – a keleti, északkeleti megyék kivételével – egyre inkább gyengén felhős, napos idő lehet a jellemző. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Csapadék nem valószínű, de az északnyugati határ közelében kisebb eső, zápor előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Szombaton rövid napos időszakok mellett általában erősen felhős lesz az ég. Az északi határ mentén néhol előfordulhat gyenge eső, a déli szél napközben megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között alakul.

Vasárnap általában napos idő várható a ködfoltok feloszlása után, de délutánig az északkeleti megyékben még némileg több lehet a felhő. Csapadék nem várható, a déli szél napközben megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között valószínű.

MTI

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.