Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sarka Kata különleges frizurája egy legendás klasszikust idéz

Gyakorlatilag azonnal egy legendás film jutott eszünkbe a fotót látván, ami megint egy nagyon minőségi munka a csapattól, és azt kell mondjuk, ez a stílus és frizura is remekül áll Sarka Katának.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sarka Kata több mint otthonosan mozog a divat világában, az egyik legdivatosabb sztár idehaza, és már számtalanszor hangsúlyoztuk, hogy milyen kreatív módon válogatja össze a szettjeit. Ezzel együtt változatosan öltözködik, nemcsak stílusosan, ami egy újabb plusz pont a neve mellett.

Ahhoz is hozzászokhattunk, hogy Kata sportosan és elegánsan is mindig stílusos, nem lehet belekötni a szettjeibe, ügyesen találja meg az összhangot, akárcsak az átmenetek között, miközben így sokaknak adhat tippeket. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Egyértelműen ráérzett erre a rendkívül minőségi vonalra, és az sem véletlen, hogy még az őt támadók sem tudnak igazán belekötni abba, ahogyan öltözködik. Nyilván az irigység ezt is felül tudja írni, ám a legtöbb esetben rengeteg pozitív hozzászólást, üzenetet kap, a megjelenésével kapcsolatban is.

A nyári időszakban szintén láthattunk róla pár remek divatképet, és most, hogy beköszöntött az október, még változatosabb ruhák kerülhetnek elő a szekrényekből. Ugyanakkor odakint még mindig jó idő van, de mint azt fentebb is említettük, Kata az átmeneteket is nagyon érzi.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.