Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,76 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
451,52 Ft
Bitcoin
66,447 $

Nyerő Páros: Bea szerint Bécinek nincs annyi agykapacitása, hogy ezt megértse

Bea még a villában is keményen fogalmazott a legutóbbi játékot követően, többek között Bécit illetően is, ami nem tetszett Daninak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sistergős volt a hangulat a Nyerő Páros legutóbbi játékának során, amikor a női játékosok jelzőket aggattak a fiúkra, vagy a párosokra. Bea és Béci között például nagy botrány alakult ki, ami csak rámutatott arra, hogy mennyire különbözőek.

Béci egyenesen rosszindulatúnak nevezte Beát, ami már Daninak is sok volt, és arra kérte a rappert, ne személyeskedjenek. Szerette volna, ha Bea is visszavesz, de dolgozott benne az igazságérzet, és nem hagyta magát. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Ugyan később azt mondta, ez csak egy játék volt, Béci szerint ez volt Bea igazi énje, és ezen kívül eddig maszkot viselt. Visszatérve a villába Bea és Dani privátban is beszélgettek a történtekről, de nem mindenben értettek egyet.

Daninak igazán a stílussal volt baja, nem a mondanivalóval, mert ő mindenképpen elkerülte volna a személyeskedést, főleg nyilvános szinten. Bea pedig azon a véleményen volt, hogy ugyan lehetett volna ezt másképpen is tálalni, szerinte Béci ezt nem értette volna meg.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2