Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Továbbra is kellemes arcát mutatja az ősz

Nem tágít a vénasszonyok nyara, 20 fok körüli maximumok várhatók. Reggel azért elkél a kabát.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Várható időjárás csütörtök éjfélig: szerdán változóan, időszakosan erősen felhős időre van kilátás. Legfeljebb elvétve alakulhat ki jelentéktelen záporeső. Éjszakára általában kiderül az ég, majd hajnalra több helyen párássá válik a levegő, és elsősorban a Nyugat-Dunántúlon, illetve az Északi-középhegység nyugati részén köd, illetve rétegfelhőzet is képződhet.

Csütörtökön reggel, délelőtt a látási viszonyok javulnak, a felhőzet gomolyosodik, és általában napos idő várható kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti, északi, holnap a délire forduló szél néhol megélénkül. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3 és 10 fok között valószínű, de az északi völgyekben fagypont köré is lehűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön az ország döntő részén 19, 20 fok körül alakul.

Időjárási helyzet Európában: szárazföldünk döntő részének időjárását a Közép-Európa felett elterülő anticiklon határozza meg. Az általa lefedett területeken csendes az idő, és számottevő csapadékról sem érkezik jelentés.

Nagy-Britannia térségében, valamint a Kelet-európai-síkság keleti részén is hidegfront húzódik, amelyek mentén – jellemzően 5 és 10 mm közötti, néhol azt meghaladó – csapadék is előfordul. Emellett a Földközi-tenger térségében is záporok teszik kissé mozgalmasabbá az időjárást.

A Kárpát-medencére csütörtök estig a magasnyomású légköri képződmény lesz hatással, így továbbra is kitart az ilyenkor szokásosnál kissé enyhébb, nyugodt idő.

MTI

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.