Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,22 Ft
Euró
395,42 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
61,883 $

Ázsia Expressz: Győzike rábeszélt egy gazdag férfit, hogy állja a taxijukat (videó)

A tehetős férfi ugyan nem vitte el őket, rendezte a számlájukat, amiért több mint hálás, nagyon boldogok voltak.

...svg content...Fotó: Instagram/Ázsia Expressz
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Győző és Gáspár Bea nagyon nagy párost alkotnak, nemcsak az életben, hanem a karrierjükben is. Az idő múlásával Bea is saját karriert épített, sokat tett hozzá a család életéhez, nemcsak az otthoni munkával.

Számos nagy sikert arattak, és nemcsak a Győzike Show-val, miközben még mindig képernyőn vannak. Legutóbb életük legnagyobb kalandjára mondtak igent, ami az Ázsia Expressz legújabb évada. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

A lehető legjobb döntés volt ez részükről, ami csak tovább erősíthette a kapcsolatukat, bár tudták, hogy ez nem lesz leányálom. Mindig vannak jobb és rosszabb időszakok, különösen Győzike esetében, aki nem egyszer volt padlón.

Az Ázsia Expresszben eddig jól mennek a dolgaik, igyekeznek elvegyülni , miközben sorra győzik meg a helyieket, akik nyitottak. Sokat számít, ha az ember beszéli a nyelvet, de még inkább a jó kisugárzás.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.