Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Elf Bart árult egy budapesti házaspár, lecsaptak a rendőrök

A vádlottak ez év elején határozták el, hogy magyarországi forgalomban legálisan nem kapható, a fiatalok körében is népszerű, új típusú, eldobható elektromos cigaretta kereskedelmével foglalkoznak Budapesten, és ehhez több mint 18 ezer Elf Bart rendeltek Kínából.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Költségvetési csalás miatt vádat emelt a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség egy Elf Bar elektromos cigarettával kereskedő fővárosi házaspár ellen, amelynek tagjai tevékenységükkel több mint 45 millió forint vagyoni hátrányt okoztak az államnak – tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-t.

A vádlottak ez év elején határozták el, hogy magyarországi forgalomban legálisan nem kapható, a fiatalok körében is népszerű, új típusú, eldobható elektromos cigaretta kereskedelmével foglalkoznak Budapesten, és ehhez több mint 18 ezer Elf Bart rendeltek Kínából. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Az illegális dohányterméket egy közösségi oldalon kínálták eladásra, majd az átadásról már rendszerint telefonon egyeztettek a vevőkkel. A vádlottak többször rendeltek a dohánytermékből, de az utolsó átvétel előtt az adónyomozók tetten érték és elfogták őket.

Az ügyészség a házaspár ellen üzletszerűen elkövetett, jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyújtott be vádiratot – olvasható a közleményben.

(MTI)

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .