Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
392,09 Ft
Font
463,43 Ft
Bitcoin
57,326 $

Sokkal nagyobb lehet a GTA 6 térképe, mint az elődöké

A jelek szerint jó néhány órányi szórakozás vár majd a játékosokra, amíg bebarangolják a fejlesztők által megalkotott területet.

...svg content...Fotó: Twitter/Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A GTA 6 jelentős mértékű kiszivárogtatása után a rajongók próbálták a lehető legtöbb információt összerakni az ikonikus franchise várható újdonságaival kapcsolatban, egy új megállapítás pedig rá is mutat, hogy a jövőbeni játék térképe sokkal nagyobb lesz, mint a GTA 5 esetében volt.

A hírt a játék subredditjén osztották meg, a „nyomozó” pedig Los Santos koordinátáit használta, és összehangolta azokat Vice City koordinátáival, amelyeket a londoni hacker adott ki, bizonyítva, hogy az ötödik felvonás városa tökéletesen illeszkedik a jövőbeli kiadásba, amely sokkal több teret fog biztosítani a felfedezésre.

Érdemes megjegyezni, hogy nem ez volt a közösség első próbálkozása a GTA 6 térképének megalkotására, egyesek korábban olyan eszközöket is használtak, mint a Paint vagy a Google Earth, hogy összerakják az új játék forgatókönyveit a szeptemberi történések után.

A felfokozott várakozás garantált

Fontos ugyanakkor megemlíteni, hogy ezek csak amatőr próbálkozások, és mivel a GTA sorozat új kalandja még messze van a megjelenéstől, lehetséges, hogy a fejlesztési folyamat során számos változtatásra sor kerül, így a szeptemberben kiszivárgott anyagok sem vehetők teljes mértékben készpénznek.

Ennek ellenére nem tűnik valószínűnek, hogy az új Vice City térképe kisebb lesz, mint amit a Reddit-posztban jósoltak, különösen annak fényében, hogy a bennfentesnek számító Chris Klippel már év elején kijelentette, hogy a cím motorja megelőzi a korát.

Vitézy Dávid reméli, senki nem férhet hozzá a szavazatokhoz az újraszámlálás előtt

Vitézy Dávid akár nyertese is lehet ennek az egésznek, addig Karácsony Gergelyen érezhető a feszültség.